Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour pravi ekspanziju u Rumuniji, nekadašnji hipermarketi u Bugarskoj bez kupaca

Carrefour pravi ekspanziju u Rumuniji, nekadašnji hipermarketi u Bugarskoj bez kupaca

Francuski trgovac Carrefour nastavlja snažnu ekspanziju na tržištu Rumunije u kojoj je otvorio četiri nova supermarketa i najavio nova otvaranja. Za nekadašnje Carrefour hipermarkete u Bugarskoj koji su se nalazili u vlasništvu Marinopoulosa još uvek nema kupaca. 

Carrefour je u Rumuniji otvorio četiri nova marketa i tako nastavio svoj investicioni plan u kome planira otvaranje više od 80 marketa na tom tržištu. Otvaranjem novih objekata, Carrefour se najviše fokusirao na asortiman svežih proizvoda, ribe, pekaru, voće i povrće, mlečne proizvode i širok asortiman proizvoda iz asortimana robnih brendova (PL-Private Label). Kompanija trenutno poseduje 210 marketa različitih formata i online prodavnicu, kao i šest supermarketa koji još uvek rade pod brendom Billa. 

Novi supermarket Carrefour u gradu Jaši: Objekat se prostire na prodajnoj površini od 710 kvadrata i nudi 7.600 proizvoda. U novootvorenom supermarketu zaposleno je više od 30 radnika. Radno vreme svakim danom i vikendom je od 07 do 22h. 

Novi supermarket Carrefour u gradu Kilan: Na prodajnoj površini od 608 kvadrata, Carrefour je u novom supermarketu ponudio potrošačima 7.600 proizvoda. Supermarket zapošljava 26 radnika, a objekat ima nešto drugačije radno vreme od onog u Jašiju i biće otvoren svakim danom od 08 do 22h i nedeljom od 08 do 20h.

Novi supermarket Carrefour u Bukureštu: Carrefour je u glavnom gradu Rumunije nastavio širenje otvaranjem novog supermarketa u stambeno - poslovnom kompleksu na površini od 890 kvadrata. Supermarket zapošljava 32 radnika i nudi 10.000 proizvoda. Radno vreme supermarketa je od 07 do 22h i nedeljom od 07 do 21h. 

Novi supermarket Carrefour u gradu Vasluj: Carrefour je otvorio drugi po redu supermarket u gradu Vaslaj koji se prostire na prodajnoj površini od 495 kvdrata i potrošačima nudi izbor od preko 8.400 proizvoda. U novom objektu zaposleno je 25 radnika, a kupcima će biti dostupan svakim danom i nedeljom od 07 do 22h.

Nekadašnji hipermarketi Carrefour u Bugarskoj koji su se do prošle godine nalazili u vlasništvu Grupe Marinopoulos nisu prodati na prvoj licitaciji. Prvi na prodaji se našao trgovački objekat u Burgasu po početnoj ceni od 13 miliona leva. Hipermarket se prostire na 13.600 kvadrata u sklopu Burgas Plaza Centra i otvoren je 2009. godine. Glavni poverilac imovine Marinopoulosa u Bugarskoj je Alpha Bank. Iako je bilo nekoliko zainteresovanih strana za kupovinu, veruje se da će oni izaći sa svojim ponudama kada cena prvog hipermarketa bude ispod 10 miliona leva.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum