Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren četvrti STOP SHOP ritejl park u Srbiji i to u Lazarevcu

Otvoren četvrti STOP SHOP ritejl park u Srbiji i to u Lazarevcu

Austrijski IMMOFINANZ je otvorio danas četvrti STOP SHOP ritejl park u Srbiji,  u Lazarevcu.

Novi STOP SHOP obuhvata prodajni prostor od oko 10.100 kvadratnih metara, koji je već na dan otvaranja u potpunosti izdat zakupcima, i skoro 220 parking mesta.

Sa 23 domaća i internacionalna brenda, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa. Zakupci  su inostrani i domaći brendovi kao što su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket i Top Shop, kao i određeni brendovi koji tek ulaze na srpsko tržište.

LPP grupacija sa popularnim brendovima odeće Reserved i Sinsai odlučila je da proširi svoju mrežu u Srbiji baš u okviru STOP SHOP ritejl parka u Lazarevcu.  

Danas je veliki dan za nas iz kompanije IMMOFINANZ jer se Lazarevac savršeno uklapa u priču našeg razvoja u Srbiji. Veoma smo ponosni na činjenicu da danas otvaramo ritejl park potpuno popunjenih kapaciteta, sa 23 strana i domaća pažljivo odabrana brenda. STOP SHOP ritejl park pružiće jedinstveno šoping iskustvo za sve stanovnike Lazarevca, ali i okolnih mesta. Zbog blizine saobraćajnica i velikog broja parking mesta, ovaj ritejl park će biti idealno mesto za “pametne kupce” koji cene lako dostupne lokacije na kojima mogu pronaći sve što im je potrebno – kvalitetan šoping, ali i dobru zabavu ”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju.

Novoizgrađeni STOP SHOP nalazi se na odličnoj lokaciji, na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom. Nakon Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta STOP SHOP lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Trenutno su u pripremi projekti ritejl parkova u Vršcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici, a njihov završetak se očekuje sledeće, 2018. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum