Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi moderni retail park u Somboru – Capitol Park

Prvi moderni retail park u Somboru – Capitol Park

Capitol Park Sombor otvara svoja vrata za posetioce u četvrtak 21. septembra od 10 h.

Smešten u samom centru grada, u Štrosmajerovoj 28, Capitol Park će ponuditi posetiocima na dan otvaranja zabavu, iznenađenja, super popuste u prodavnicama i mnogo drugih aktivnosti, a od 20 h za posetioce će biti organizovan spektakularan koncert Željka Vasića.

Brendovi koji će od 21.septembra dočekati svoje prve kupce iz Sombora su Deichmann, Takko, DM, C&A, Studio Moderna (Top Shop), Nefa nameštaj, Winner exchange office, Moj Kiosk i Galen apoteka. Ovo će biti zvaničan završetak Faze 1 ovog projekta, dok će hipermarket Lidl biti otvoren tokom 2018.godine. 

Capitol Park Sombor je drugi po redu projekat britanskog investitora Poseidon Group u Srbiji, koji će opsluživati više od 10 000 građana Sombora i okolnih vojvođanskih opština i doneti oko 100 novih radnih mesta. U oktobru je zakazano još jedno veliko otvaranje u Beogradu, a u planu su novi projekti i u drugim delovima Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum