Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd: Otvorena nova RODA na 2.250m2

Beograd: Otvorena nova RODA na 2.250m2

Kompanija Mercator S, saopštila je da je nastavila širenje prodajne mreže otvaranjem Roda maloprodajnog objekta u Lazarevcu.

Kako je navedeno, nova Roda koja se prostire na 2.250 kvadrata prodajnog prostora nalazi se u sklopu ritejl parka Stop Shop u Lazarevcu. U bogatom asortimanu nove Rode nalazi se 23.000 proizvoda. Potrošačima će biti na raspolaganju od 8 do 22h svih sedam dana u nedelji. Povodom otvarnja nove Rode, kompanija Mercator S je i u ovom objektu pripremila brojna akcijska sniženja i poklon bodove na Super Karticama.

Uoči otvaranja nove prodavnice u Lazarevcu, predstavnici kompanije su u saradnji sa Opštinom Lazarevac posetili porodilište Doma Zdravlja Dr. Đorđe Kovačević i Centar za smeštaj dece ometene u razvoju kojima su uručili donacije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum