Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi LDC VOLI vredan 11,8 miliona evra i supermarket u Nikšiću, uskoro i Naš Diskont na 14.000m2 u Podgorici

Otvoren novi LDC VOLI vredan 11,8 miliona evra i supermarket u Nikšiću, uskoro i Naš Diskont na 14.000m2 u Podgorici

Crnogorska trgovačka kompanija Voli, saopštila je da je otvorila novi Logističko-distributivni centar u Podgorici, ali i najavila nove investicije u maloprodajnoj mreži. 

Novi Logističko-distributivni centar kompanije Voli, svečano je otvoren u Podgorici u Bulevaru Zetskih vladara. Centar se prostire na 16.000 kvadrata sa 21.000 paletnih mesta. Investicija od 11,8 miliona evra donosi savremeni centar sa 38 utovarnih rampi, kvalitenim HDC podovima, regalnoj konstrukciji i softveru za upravljanje tokovima robe u skladištu. 

U realizaciju projekta učestovala je i EBRD, a ispred nje, na otvaranju je bio prisutan i njen predstavnik Pol Foley, koji je istakao da je novi LDC veličine 33 terena za košarku i da će se iz njega distribuirati devedeset odsto banana na domaćem tržištu. Vlasnik kompanije Voli, Dragan Bokan, je istakao da kompanija zapošljava 2.116 radnika i da je srećan što ovaj momenat može da podeli sa svojim poslovnim partnerima. 

U proteklih 18 meseci, Voli je investirao ukupno 22 miliona evra. Kada je u pitanju širenje prodajne mreže, iz kompanije najavljuju da će danas otvoriti premijum market u Nikšiću vredan 2 miliona evra, kao i da će do kraja godine otvoriti renovirani Naš Diskont koji će pored modernijeg izgleda kupcima ponuditi širok izbor artikala na 14.000 kvadrata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum