Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Planet posle Banja Luke i Varne, stiže u Niš

Delta Planet posle Banja Luke i Varne, stiže u Niš

Nakon što je nedavno i zvanično započela izgradnju šoping mola u Banja Luci i preuzimanje šoping mola u Varni, kompanija Delta najavila je da će početkom 2018. godine otpočeti radove i na izgradnji šoping mola u Nišu. 

Na parceli od 6,9 hektara koju je kompanija Delta kupila još 2008. u Nišu početkom sledeće godine počeće izgradnja šoping mola koji će se prostirati na ukupno 40.000 kvadratnih metara, povrđeno je iz kompanije poslovnom portalu e kapija. Centar će pored mnogobrojnih prodavnica ponuditi i restorane i zone za zabavu, a predviđeno je da posetiocima bude na raspolaganju 880 parking mesta. Kompanija Delta nedavno je započela radove i na izgradnji šoping mola Delta Planet u Banja Luci. 

Kompanija Delta ponovo se vratila na tržište Bugarske, ovoga puta kroz akviziciju šoping mola u Varni u saradnju sa tamošnjom kompanijom AP Investments iz Sofije. Nakon završnih radova, planirano je da se centar prostire na 110.000 kvadrata na tri sprata i tri podzemne etaže. Ukupna vrednost investcije iznosi 120 miliona evra. Kada je u pitanju Delta Planet u Beogradu koji bi trebao da se gradi na Autokomandi, iz Delte su za e kapiju potvrdili za još uvek nisu dobili neophodne dozvole za realizaciju tog projekta. Kako je još pre nekoliko godina najavljeno, u šoping molu je trebao da se nalazi hipermarket najvećeg trgovačkog lanca u Evropi, francuskog Carrefoura. Ugovor je tada potpisan sa kompanijom Marinopoulos koja je bila zastupnik i vlasnik Carrefour franšize za Jugoistočnu Evropu. Ipak, početkom ove godine kompanija Marinopoulos izgubila je licencu francuskog trgovca i bila je primorana na zatvaranje svih Carrefour objekata u Grčkoj i zemljama regiona. Danas, Marinopoulos je nakon dugova koji prelaze više od 1,5 milijardi postao manjinski deo Sklavenitisa, a da li je sa novom kompanijom ostvaren kontakt, iz kompanije Delta na upit iz Retail Serbia portala nisu imali odgovor.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum