Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta planira graditi Tempo na Kosovu

Delta planira graditi Tempo na Kosovu

"Delta Maksi grupa" najavila je juče da bi u opštini Zvečan na Kosovu na proleće 2009. godine trebalo da počne da gradi prodajni objekat "Tempo", u koji će uložiti oko 10 miliona evra. Generalni direktor "Delta Maksija" Dragan Filipović izjavio je u Privrednoj komori Srbije da će objekat biti na 3.000 kvadratnih metara i da će zaposliti oko 150 ljudi.

Filipović je rekao da će "Tempo" najverovatnije biti izgrađen na zemljištu kombinata "Trepča" i dodao da očekuje kako će za dve sedmice dobiti pozitivan signal da mogu graditi na toj lokaciji.

– U planu je da "Trepča" ustupi zemljište opštini i da nakon toga "Delta" pregovara s opštinom o zakupu tog zemljišta – objasnio je Filipović. On je istakao da će "Tempo", pored maloprodaje, imati i deo za veleprodaju kako bi pomogao trgovcima na Kosovu da lakše nabavljaju robu za svoje prodajne objekte. Filipović je rekao da će na taj način lakše biti plasirana roba iz Srbije na Kosovo, dodajući da će u taj objekat moći da stane oko 50.000 artikala.

 

Izvor: Građanski list

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum