Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvara se treći SHOPPI ritejl park u Srbiji

Otvara se treći SHOPPI ritejl park u Srbiji

Kompanija MPC Properties uskoro će na domaćem tržištu otvoriti novi ritejl park Shoppi koji će se nalaziti u Smederevu. 

SHOPPI ritejl brend kompanije MPC Properties, posle Subotice i Borče, stiže i u Smederevo. Savremeni ritejl park u koji je investirano više od 8,5 miliona evra kompanija će otvoriti 12. oktobra u 10h, na adresi Šalinački put bb. Novi SHOPPI koji će se prostirati na 9.400 kvadratnih metara ponudiće više od 20 domaćih i inostranih maloprodajnih brendova, među kojima su dm, Sport Vision, H&M, New Yorker, Win Win, Deichamnn i mnoge druge.

U pitanju je veliki i moderni prizemni objekat, koji zadovoljava sve međunarodne standarde. Sve prodavnice će imati direktan ulaz sa centralnog parkinga, koji ima kapacitet od 330 vozila.Ritejl park SHOPPI u Borči otvoren je krajem prošle godine, prostire se na više od 12.000 kvadrata prodajnog prostora koji nudi 65 domaćih i stranih brendova iz sektora maloprodaje. Tokom marta 2016. godine, otvoren je i SHOPPI ritejl park u Subotici. Investicija vredna oko deset miliona evra donela je 10.000 kvadrata prodajnog prostora i više od 20 maloprodajnih brendova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum