Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova MOL servisna stanica u Smederevu

Nova MOL servisna stanica u Smederevu

Kompanija MOL Serbia otvorila je još jednu servisnu stanicu u Smederevu i time dodatno potvrdila svoju rešenost za dalja ulaganja u Srbiji.

Nova servisna stanica modernog dizajna ispunjava MOL standarde kako izgledom tako i ponuđenim uslugama i gorivom.

Naša mreža se stalno razvija i širi tako da se danas servisne stanice MOL Serbia nalaze u svim većim gradovima duž najznačajnijih saobraćajnica. Korisničko iskustvo predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja, zbog čega se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumevanje potreba lokalnog tržišta, izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Serbia, Bianca Vasilesku.

MOL Grupa je prisutna na domaćem tržištu više od deset godina, i kako je najavljeno, u narednom periodu planira da nastavi sa ulaganjem na teritoriji Srbije. Sve servisne stanice kompanije MOL Serbia otvorene su 24 časa, sedam dana u nedelji, a pored ponude naftnih derivata, na većini MOL-ovih stanica se nalazi i inovativni maloprodajni koncept Fresh Corner, u kojem možete kupiti pekarske proizvode, sveže sendviče i kafu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum