Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tropic otvorio novi supermarket i poslao ponudu za preuzimanje Mercatora

Tropic otvorio novi supermarket i poslao ponudu za preuzimanje Mercatora

Trgovački lanac Tropic, otvorio je novi supermarket u Republici Srpskoj, a kako prenose Nezavisne novine, kompanija je poslala ponudu za preuzimanje maloprodajne mreže Mercatora u BiH.  

Kako se navodi u saopštenju, Tropic je novi maloprodajni objekat otvorio u Bosanskoj Krupi na mestu nekadašnje robne kuće Ilma. Na oko 700 kvadratnih metara marketa kupci mogu pronaći širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a na gastro delu Tropic marketa Bosanska Krupa biće svakodnevno dostupno preko 30 vrsta gotovih jela. Dolaskom Tropic-a obezbeđeno je 38 radnih mesta lokalnoj zajednici. Radno vreme novog marketa je od 07 do 22h i nedeljom od 07.30 do 21.30h. Povodom otvaranja, Tropic je pripremio brojne zabavne sadržaje sa animatorima, akcijske ponude i poklone. 

Kako su prenele Nezavisne novine, kompanija Tropic je poslala ponudu za preuzimanje trgovačkog lanca Mercator BiH. Tropic je sa više od 55 maloprodajnih objekata jedan od najvećih trgovačkih lanaca. Tokom 2013. godine, Tropic je preuzeo maloprodajni lanac mojMarket, a godinu dana kasnije i celokupnu maloprodajnu mrežu u vlasništvu Deleza.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum