Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd dobija najveći Lidl - ekskluzivne fotografije sa gradilišta

Beograd dobija najveći Lidl - ekskluzivne fotografije sa gradilišta

Lidl u Srbiji nastavlja snažnu ekspanziju izgradnjom velikog broja maloprodajnih objekata.

Mnogi objekti već su izgrađeni, dok se veliki broj još nalazi u fazi izgradnje što potvrđuje dugoročne planove koje kompanija ima u Srbiji. Iz centrale Lidla u Srbiji su za portal Retail Serbia istakli, da se na lokaciji na Obrenovačkom putu kod Ade u Beogradu izvode radovi na izgradnji još jednog marketa. Kako je navedeno, način organizacije prodavnice je nešto drugačiji, pa će tako na nultom nivou biti smešten parking od oko 140 mesta, od čega je polovina natkrivena, dok će se na spratu iznad nalaziti 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora. Prodavnica ima gotovo iste karakteristike poput onih do sada sagrađenih i koja će potrošačima, po otvaranju, ponuditi jednako iskustvo kupovine.

LIDL Ada - gradnja

LIDL Ada gradnja - 2

Lidl Srbija je i ovog puta za izgradnju odabrala materijale koji su ekološki, što je, kako navode iz centrale Lidla u Srbiji, način da se odgovori potrebi za brigom o zaštiti životne sredine.

Fotografije objavljene uz odobrenje kompanije Put Inženjering.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum