Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd dobija novi DIS market na 3.130 kvadrata - drugi po veličini u Srbiji

Beograd dobija novi DIS market na 3.130 kvadrata - drugi po veličini u Srbiji

Kompanija DIS uskoro će proširiti maloprodajnu mrežu u Beogradu otvaranjem novog marketa u Rakovici.

Kako saopštavaju iz trgovačke kompanije za portal Retail Serbia, DIS market u Rakovici nalaziće se na adresi Patrijarha Dimitrija 14. u sklopu Capitol Parka i prostiraće se na ukupno 3.130 kvadratnih metara, od čega će 1.830 kvadrata biti prodajna odnosno izložbena površina, što će ujedno biti i drugi po veličini DIS market u Srbiji. Novi maloprodajni objekat se posebno ističe velikim odeljenjem pijace sa najsvežijim voćem i povrćem i odeljenjem pekare gde će biti moguće kupiti vruć hleb i pecivo. Iz DIS-a su dodali da će 50 zaposlenih brinuti za neometan rad marketa, dok će se u asortimanu nalaziti preko 8000 proizvoda, a za potpunu udobnost kupovine i zadovoljstva potrošača na raspolaganju će biti 12 kasa.

Radno vreme marketa će biti od 08 do 22h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum