Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport otvorio logističko - distributivni centar i obeležio 27. godina poslovanja

Univerexport otvorio logističko - distributivni centar i obeležio 27. godina poslovanja

Univerexport je u Novom Sadu svečano otvorio novi logističko - distributivni centar i obeležio 27. godina postojanja.

 

Objekat se prostire na ukupno 30.000 kvadratnih metara i u njegovu realizaciju investirano je 16 miliona evra. Trgovačka kompanija danas zapošljava više od 2.500 radnika.

Predsednica Univerexport Grupe, Vesna Vučurević je prilikom otvaranja istakla da će novim objektom uticati pre svega na produktivnost i efikasnost. Ona je dodala da će novi logističko - distributivni centar koristiti najsavremenije tehnologije i da će se u njemu skladištiti više od 16.000 proizvoda. Svečanom otvaranju novog centra koji se nalazi na Zrenjaninskom putu prisustvovali su i predstavnici Pokrajinske vlade koji su istakli da se radi o ozbiljnom logističkom centru koji će smanjiti troškove i zaposliti nove radnike.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum