Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš Jagodina počeo sa radom

Tuš Jagodina počeo sa radom

Kompanija Tuš iz Slovenije otvorila je supermarket u Jagodini, šesti u Srbiji, i za ovu godinu završila ciklus investicija u Srbiji. Objekat ima 1.500 kvadratnih metara prodajnog prostora, sa 16 hiljada proizvoda u ponudi, kao i banku i apoteku, a zapošljava 50 radnika.

Otvarajući supermarket, direktor kompanije Tuš Trade Tomaž Križaj je izjavio da je Tuš holding "jedno od najuspešnijih i najbrže rastućih slovenačkih preduzeća", koje supermarkete u Srbiji ima još i u Novom Sadu, Somboru, Beogradu, Subotici i Sremskoj Mitrovici.

Prema njegovim rečima, Tuš je, od ulaska na srpsko tržište, otvorio više od 280 radnih mesta. "Kompanija će nastaviti otvaranje novih trgovina u Srbiji, a u dugoročnom plani je mreža od 100 trgovinskih objekata", napomenuo je Križaj.

Supermaket u Jagodini ima 140 parking mesta, a u izgradnju objekta, koja je počela u aprilu, uloženo je više od 350 miliona dinara.

 

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum