Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Republika Srpska dobila novi Super Kort

Republika Srpska dobila novi Super Kort

Kompanija Fructa Trade iz Dervente uspešno nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem marketa na novoj lokaciji.  

Fructa Trade, sa maloprodajnom mrežom Super i Hiper Kort uspešno je nastavila širenje prodajne mreže otvaranjem još jednog marketa na 1.500 kvadrata. Trgovačka kompanija je krajem septembra svečano otvorila novi Super Kort market u Zvorniku, u naselju Čelopek. Novi market nudi širok asortiman prehramebnih i neprehramebnih artikala i zapošljava 30 radnika. U sklopu trgovačkog objekta koji kupcima nudi i veliki broj parking mesta nalaze se pekara, igraonica i kafić. Povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta u Zvorniku, kompanija je pripremila brojna akcijska sniženja i gratis artikle. 

Trgovačka kompanija je još ranije najavila da će aktivno širiti prodajnu mrežu na celoj teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Podsetimo, Kort Marketi posluju i u Srbiji, a kompanija je najavila otvaranjem velikog broja marketa samo u Novom Sadu, odakle je i otpočeto poslovanje otvaranjem prvog marketa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum