Bingo otvorio novi hipermarket i ritejl park sa dm, Deichamnn, Sport Vision i Waikiki maloprodajama

Bingo Tuzla

Lider u maloprodajnom sektoru Bosne i Hercegovine, tuzlanski Bingo, svečano je danas otvorio novi hipermarket i ritejl park. 

Bingo je 13. oktobra na adresi Put M-17 br.5 svečano otvorio novi hipermarket u Mostaru ali i ritejl park koji se nalazi uz novi maloprodajni objekat. Na više od 9.000 kvadrata, Bingo je u hipermarketu ponudio bogat izbor proizvoda za svakodnevnu kupovinu, a povodom otvaranja pripremio je brojna akcijska sniženja i zabavni program. U pitanju je novoizgrađeni objekat koji je podignut na mestu nekadašnjeg hipermarketa koji je izgoreo u požaru početkom ove godine. Kako su naveli iz Binga, izgradnja novog hipermarketa je završena u rekordnom roku. Uz hipermarket, trgovačka kompanija je izgradila i ritejl park koji se prostire na 2.800 kvadratanih metara.

U ponudi novog centra koji zauzima ukupno 11.600 kvadrata i u kome je zaposleno sto radnika svoje maloprodajne objekte su otvorili i poznati nemački lanac drogerija dm, Deichamnn, Waikiki i Sport Vision. Bingo je najveći maloprodajni lanac u BiH sa više od 200 maloprodajnih jedinica. U vlasništvu kompanije se nalazi veliki broj marketa različitih formata i šoping centri.