Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bingo otvorio novi hipermarket i ritejl park sa dm, Deichamnn, Sport Vision i Waikiki maloprodajama

Bingo otvorio novi hipermarket i ritejl park sa dm, Deichamnn, Sport Vision i Waikiki maloprodajama

Lider u maloprodajnom sektoru Bosne i Hercegovine, tuzlanski Bingo, svečano je danas otvorio novi hipermarket i ritejl park. 

Bingo je 13. oktobra na adresi Put M-17 br.5 svečano otvorio novi hipermarket u Mostaru ali i ritejl park koji se nalazi uz novi maloprodajni objekat. Na više od 9.000 kvadrata, Bingo je u hipermarketu ponudio bogat izbor proizvoda za svakodnevnu kupovinu, a povodom otvaranja pripremio je brojna akcijska sniženja i zabavni program. U pitanju je novoizgrađeni objekat koji je podignut na mestu nekadašnjeg hipermarketa koji je izgoreo u požaru početkom ove godine. Kako su naveli iz Binga, izgradnja novog hipermarketa je završena u rekordnom roku. Uz hipermarket, trgovačka kompanija je izgradila i ritejl park koji se prostire na 2.800 kvadratanih metara.

U ponudi novog centra koji zauzima ukupno 11.600 kvadrata i u kome je zaposleno sto radnika svoje maloprodajne objekte su otvorili i poznati nemački lanac drogerija dm, Deichamnn, Waikiki i Sport Vision. Bingo je najveći maloprodajni lanac u BiH sa više od 200 maloprodajnih jedinica. U vlasništvu kompanije se nalazi veliki broj marketa različitih formata i šoping centri.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum