Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Slovenački TUŠ supermarketi od sada pod imenom SUPER KIT-GO

Slovenački TUŠ supermarketi od sada pod imenom SUPER KIT-GO

Slovenački maloprodajni lanac Tuš i zvanično više nije prisutan u Makedoniji, a kompanija koja je preuzela njihove objekte rebrendirala ih je u SUPER KIT-GO. 

Kako je objavio makedonski trgovac, supermarketi koji su poslovali pod brendom Tuš, od sada su rebrendirani i posluju pod imenom SUPER KIT-GO. Supermarketi će zadržati kvalitet, profesionalnu uslugu, ali i ponuditi širok spektar proizvoda uz velika akcijska sniženja, navodi novi vlasnik. Tuš je u Makedoniji posedovao tri supermarketa koji su se nalazili u Štipu, Kumanovu i Velesu, a preuzeti su od strane makedonske kompanije Kit-Go početkom ove godine. Kit-Go je do sada bio prisutan sa maloprodajnim objektima u istočnom delu zemlje sa više od 20 supermarketa. 

Tuš je nakon povlačenja iz zemalja bivše Jugoslavije fokus poslovanja prebacio na matično tržište na kome modernizuje mrežu supermarketa, Planet Tuš centara i otvara nove Tuš drogerije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum