Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren grčki Jumbo na Kosovu na 3.200m2 - od 2018. i u Kosovskoj Mitrovici, Peći i Uroševcu

Otvoren grčki Jumbo na Kosovu na 3.200m2 - od 2018. i u Kosovskoj Mitrovici, Peći i Uroševcu

Grčki maloprodajni lanac Jumbo nastavlja širenje prodajne mreže i na Kosovu* na kome je nedavno otvorio novi prodajni centar. 
Kako je saopštila Balfin Grupa, koja je nosilac Jumbo franšize na tržištima Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova, novi prodajni centar svečano je otvoren u Gnjilanu, zapošljava više desetina radnika, a kupcima je na raspolaganju savremeni prodajni prostor od 3.200 kvadratnih metara. Jumbo je na Kosovu prisutan od 2014. godine, a ovo je četvrti po redu otvoreni centar. Jumbo u saradnji sa Balfin Grupom planira da i tokom 2018. godine nastavi širenje prodajne mreže otvaranjem novih maloprodaja. U planu je otvaranje Jumbo objekata u Kosovskoj Mitrovici, Peći i Uroševcu.
 
Jumbo je najveći lanac robnih kuća za decu i dom u Jugoistočnoj Evropi koji je prisutan na više od 80 lokacija u Grčkoj, Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Kipru, Makedoniji, Kosovu, Albaniji, Bosni i Hercegovini, a ulazak je planira i u Crnu Goru. Grčki maloprodajni lanac na tržištu Srbije prisutan je sa tri prodajna centra koja se nalaze u vlasništvu kompanije Veropoulos. 
 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum