Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Srbija i region: Delez otvorio novi Shop&Go market, ENA Cash&Carry i Mega Image supermarket

Srbija i region: Delez otvorio novi Shop&Go market, ENA Cash&Carry i Mega Image supermarket

Grupa Ahold Delhaize nastavlja širenje prodajne mreže u Srbiji i regionu otvaranjem novih maloprodajnih i veleprodajnih objekata različitih formata.

Srbija: Kako je saopšteno iz filijale Deleza u Srbiji za portal Retail Serbia, novi maloprodajni objekat Shop&Go otvoren je u Knez Danilovoj 23-27. Market se prostire na 375 kvadrata ukupne i 241 kvadrat prodajne površine dostupne kupcima. Radno vreme novootvorenog objekta je od 07 do 21h i nedeljom od 07.30 do 15h, a povodom otvaranja kupcima je u prvim danima odobravan popust od deset posto na sve artikle koji nisu na akcijskim sniženjima.

Grčka: Alfa Beta Vassilopoulos, članica Ahold Delhaize u Grčkoj, svečano je otvorila novi, 15. po redu veleprodajni ENA Cash&Carry centar. Kako se navodi u saopštenju, novi ENA centar otvoren je u Larisi i četvrti je po redu centralnom delu zemlje. Objekat se prostire na 2.200 kvadrata, zapošljava 25 radnika, a kupcima je na raspolaganju četiri kase i 70 parking mesta. AB Vassilopoulos ostaje lider u maloprodajnom sektoru Grčke sa blizu 400 prodajnih objekata i prometom koji prelazi dve milijarde evra na godišnjem nivou. Kako saznajemo, kompanija planira da do prve polovine 2018. godine otvori nekoliko novih ENA veleprodajnih centara, ali i da za oko 350 miliona evra preuzme najvećeg trgovca na severu zemlje, Masoutisa, koji aktivno širi prodajnu mrežu poslednjih meseci i čiji udeo prelazi 50% u severnom delu zemlje.

Rumunija: Sa 563 maloprodaja, Delez ostaje lider i u Rumuniji u kojoj je otvorio novi Mega Image supermarket u gradu Kluž-Napoka. Na 530 kvadrata prodajne površine kupcima je ponuđen širok spektar proizvoda i sedam parking mesta ispred objekta. U novootvorenom supermarketu kompanija se fokusirala na veću saradnju sa lokalnim proizvođačima mesa, konditorskih i pekarskih proizvoda. Nova Mega Image prodavnica dostupna je potrošačima od 07 do 22h i nedeljom od 08 do 21h. Pored brenda Mega Image, kompanija posluje i sa brendovima Shop&Go i Gasturi Romanesti (Ukusi Rumunije).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum