Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Posle Šapca i Sombora, Capitol Park stigao u Beograd, od 2018. godine i u Leskovcu

Posle Šapca i Sombora, Capitol Park stigao u Beograd, od 2018. godine i u Leskovcu

Britanska kompanija Poseidon Grupa otvorila je treći po redu ritejl park u Srbiji koji se nalazi u Rakovici.

Treći po redu Capitol ritejl park u Srbiji, svečano je otvoren na mestu nekadašnje fabrike Rekord u Rakovici. U izgradnju najvećeg ritejl parka u Beogradu koji se prostire na 25.000 kvadratnih metara, britanska kompanija je investirala 30 miliona evra, a trgovački centar je zaposlio 400 radnika, dok će u drugoj fazi biti otvoreno dodatnih 50 radnih mesta. U sklopu objekta svoje maloprodaje su otvorili mnogi poznati domaći i strani brendovi, među kojima su: dm, Dis, Lc Waikiki, Forma Ideale, ccc, Deichamnn, lilly, Gigatron, Terranova i drugi, a po prvi put na srpskom tržištu je otvoren i Cine Grand bioskop. Kako su još ranije najavili iz Dis-a, za portal Retail Serbia, novi maloprodajni objekat njihove kompanije i prvi u ovom delu Beograda zauzima površinu od preko 3.000 kvadrata i nudi širok asortiman proizvoda od preko 8.000, a potrošačima će na raspolaganju biti 12 kasa. Ovo je drugi po veličini Dis market u Srbiji, naveli su iz kompanije.

Poseidon Grupa planira da tokom sledeće godine otvori i novi ritejl park u Leskovcu. Do sada je Capitol brend bio prisutan u Šapcu i Somboru u kojima su izgrađeni moderni ritejl parkovi sa poznatim brendovima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum