Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CM Cosmetic Market nastavlja ekspanziju sa tri nove poslovnice

CM Cosmetic Market nastavlja ekspanziju sa tri nove poslovnice

Najveći lanac drogerija u Bosni i Hercegovini, CM Cosmetic Market, saopštio je da se od sada nalazi na tri nove lokacije.

Zenica: U sklopu TC Džananović u Zenici, CM Cosmetic Market svečano je otvorio novu poslovnicu i tako nastavio aktivno širenje prodajne mreže u BiH. Kako se navodi u saopštenju, nova CM poslovnica u Zenici prostire se na više od 600 kvadrata prodajnog prostora, a kupcima pored širokog asortimana kozmetike nudi i selektivne brendove koji će zadovoljiti i najzahtevnije potrošače. Kupcima je u novom objektu na raspolaganju i CM Pharm i Beauty Corner kutak.

Teslić: CM Cosmetic Market ekspanziju širenja prodajne mreže nastavio je i otvaranjem nove poslovnice u Tesliću, na adresi Karađorđeva bb. Kako je navedeno, novootvorena poslovnica prostire se na 265 kvadrata prodajnog prostora, a u njenom asortimanu se mogu pronaći dekorativna i preparativna kozmetika, veliki izbor parfema, proizvodi za negu tela i kose, ali i širok asortiman hemije.

Bijeljina: Lanac drogerija saopštava da se od sada nalazi na još jednoj lokaciji u Bijeljini otvaranjem poslovnice na adresi Patrijarha Pavla br.5. Nova CM maloprodaja nudi širok asortiman proizvoda, a u sklopu njega nalazi se i kutak CM Pharm.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum