Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Novom Sadu otvoren novi objekat Univerexporta

U Novom Sadu otvoren novi objekat Univerexporta

Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport, devetnaesti po redu, otvoren je drugog novembra u Novom Sadu. Objekat se nalazi na adresi Marka Miljanova 3.

Ovaj maloprodajni objekat nudi veliki asortiman svežeg voća i povrća, kao i svežeg mesa i mesnih prerađevina koje stižu sa domaće farme AD Bačka. U ponudi je i mogućnost kupovine na odloženo plaćanje do 180 dana bez obzira na iznos.

Vodeći domaći maloprodajni lanac na tržištu Srbije novim objektom u Novom Sadu, postaje dostupan potrošačima svakodnevno: radim danima i subotom od 7 do 21, a nedeljom od 7 do 14 časova. U samom objektu zaposleno je 14 novih radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum