Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JUMBO preuzeo METRO hipermarket - u planu 20 novih centara i investicije od preko 250 miliona

JUMBO preuzeo METRO hipermarket - u planu 20 novih centara i investicije od preko 250 miliona

Grčki maloprodajni lanac robnih kuća za decu i dom, Jumbo, planira da proširi svoje poslovanje otvaranjem objekta na mestu nekadašnjeg Real hipermarketa u Rumuniji koji se nalazio u vlasništvu Metro Grupe.

Kako se saznaje, grčki Jumbo planira da otvori veliki prodajni centar na mestu Real hipermarketa u gradu Sučava koji je zajedno sa ostalim u Rumuniji, nemačka Metro Grupa prodala kiparskom fondu Terazone Enterprises Limited. Jumbo u Rumuniji beleži veliki rast prodaje, a kako je i zvanično najavljeno u narednih nekoliko godina kompanija će prodajne centre otvoriti na 17 novih lokacija. Grčki trgovac planira da do juna sledeće godine otvori tri nove prodavnice. Jumbo je i pored velikih mera štednje i pada standarda u Grčkoj zabeležio rast dobiti za oko 8% usled dobrih rezultata u Rumuniji i Bugarskoj. Kompanija planira da u međunarodne operacije investira više od 250 miliona evra.

Jumbo će narednih godina otvoriti dve nove robne kuće u Grčkoj i jednu u Bugarskoj, a širenje prodajne mreže će nastaviti i njegovi franšizni partneri. Jumbo je sa kompanijom Veropoulos nedavno otvorio najveću robnu kuću za decu i dom u sklopu Zemun Parka, dok je Balfin Grupa na Kosovu otvorila četvrtu po redu prodavnicu i prvu u Bosni, a ulazak je planiran i na tržište Crne Gore.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum