Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova MOL servisna stanica u Leskovcu

Otvorena nova MOL servisna stanica u Leskovcu

Kompanija MOL Serbia otvorila je drugog novembra u Leskovcu novu servisnu stanicu i time potvrdila svoju rešenost za dalja ulaganja u Srbiji.

Nova servisna stanica modernog dizajna, svojim potrošačima nudi pored standardne ponude i MOL EVO premijum goriva: EVO Evro Premijum BMB 95 Plus ili EVO Evro Dizel Plus.

"Novootvorena stanica u Leskovcu, 58. po redu u okviru MOL mreže, potvrda je dugoročne strategije kompanije kada je u pitanju tržište Srbije. Naša mreža se stalno razvija i širi tako da se danas servisne stanice MOL Serbia nalaze u svim većim gradovima duž najznačajnijih saobraćajnica. Uvek se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumevanje potreba lokalnog tržišta, jer korisničko iskustvo predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja." Izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Serbia, Bianca Vasilesku.

MOL Grupa je prisutna na domaćem tržištu više od deset godina i kontinuirano nastavlja sa ulaganjem na teritoriji Srbije.

Sve servisne stanice kompanije MOL Serbia otvorene su 24 časa, sedam dana u nedelji, a pored ponude naftnih derivata, na većini MOL-ovih stanica se nalazi i inovativni maloprodajni koncept Fresh Corner.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum