Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Turska MIGROS Grupa otvorila tri supermarketa u Makedoniji

Turska MIGROS Grupa otvorila tri supermarketa u Makedoniji

Trgovački lanac Ramstore, koji posluje u sastavu turske MIGROS Grupe, najveće trgovačke grupacije na matičnom tržištu, nastavila je širenje u Makedoniji otvaranjem tri nova maloprodajna objekta.

Kako je saopšteno iz Ramstora, novi supermarket svečano je otvoren u Strumici. Na blizu 1.000 kvadrata prodajnog prostora, kupcima je ponuđen asortiman od 30.000 artikala, pekara i odeljenje bele tehnike. U objektu je zaposleno 30 novih radnika, a kupce će usluživati na šest kasa. Kompanija MIGROS u Makedoniji trenutno poseduje 23 maloprodajna objekta u sedam gradova koji se prostiru na ukupno 21.000 kvadrata. Nešto ranije, ekspanzija širenja prodajne mreže nastavila se i sa otvaranjem maloprodaja manjeg formata. Novi Ramstore Express marketi otvoreni su u Kumanovu i Ohridu.

Podsetimo, MIGROS je bio zainteresovan za otvaranje hipermarketa u Nišu i Beogradu, međutim kompanija je odustala od planova, a da li im je srpsko tržište i dalje u fokusu interesovanja, iz trgovačke kompanije nisu imali odgovor.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum