Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl dolazi u centar Beograda

Lidl dolazi u centar Beograda

Nemački trgovac Lidl kupio je objekat u centru Beograda koji se nalazi na jednoj od najprometnijih saobraćajnica.

Kako je preneo Blic, Lidl je za 3,65 miliona evra na licitaciji kupio Depo-garažu koja se nalazi na uglu ulica Bulevar Despota Stefana i Cvijićeve. Za lokaciju su bile zainteresovane čak četiri kompanije, među kojima je bio i Delez, a početna cena iznosila je tri miliona evra. Kako stoji u tenderskoj dokumentaciji, površina objekta iznosi 4.901 kvadratni metar, a u njemu se do sada nalazila Elektro-građevinska operativa GSP-a. Lidl je u glavnom gradu već izgradio veliki broj maloprodajnih objekata, a prve objekte poznatog lanca dobiće stanovnici Novog Beograda, Borče, Konjarnika, Vidikovca, Voždovca i Čukarice.

Lidl je saopštio da će prve objekte u Srbiji otvoriti u 2018. godini. Kompanija je u Novoj Pazovi izgradila logističko-distributivni centar i poslovnu zgradu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum