Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Verano najavio otvaranje Familija marketa

Verano najavio otvaranje Familija marketa

U Beogradu će sledeće sedmice početi da radi nov lanac supermarketa Familija market u objektima Robnih kuća Beograd, najavila je kompanija Verano.
Prvi supermarket biće otvoren na Dušanovcu u zgradi robne kuće, a nakon toga će biti otvoren i supermarket u Zemunu.

"Osnivač Familija marketa je firma Mirabela. To je strani kapital, dok je kompletno upravljanje Familija marketom povereno kompaniji Verano zbog iskustva na ovom tržištu i poslovnih rezultata", kažu u Verano.


Planirano je da se u prostorijama Robnih kuća Beograd otvori 25 supermarketa Familija marketa površine od 450 do dve hiljade metara kvadratnih i da se u njima zaposli hiljada ljudi.

U Robnim kućama Beograd je rečeno da će do sredine decembra biti otvorene robne kuće na Terazijama, Dušanovcu i u Zemunu, kao i da je planirano da do kraja marta počnu da rade svi objekti lanca Robnih kuća Beograd, a supermarketi u većini objekata do kraja januara 2009. godine.

Supermarket lanca Familija će, između ostalog, biti otvoren i u prostoru Robnih kuća u podzemnom prolazu u Nušićevoj ulici.

Vlasnik Robnih kuća Beograd je kompanija Verano, koja je taj trgovinski lanac kupila krajem 2007. godine, kao stečajnog dužnika, za 360 miliona evra.

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum