Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren treći prodajni objekat WYCON COSMETICS

Otvoren treći prodajni objekat WYCON COSMETICS

U sredu 25. oktobra, otvoren je treći prodajni objekat WYCON COSMETICS.

Nova radnja ovog vodećeg Itajilanskog brenda nalazi se u prizemlju BIG FASHION šoping centra. Otvaranju su pored velikog broja posetilaca prisustvovale i poznate ličnosti, kao i profesionalni šminkeri, koji su takodje i šminkali posetiteljke i davali savete.

Jedan od saveta bio je i: "U današnje vreme važno je ostati dosledan sebi i negovati autentičan izgled. Šminka ne treba da sakrije ličnost žene, već da pojača i istakne njenu harizmu. Šminka je tu da ohrabri dame da budu ono što jesu, da istakne njihovu individualnosti i pruži dodatno samopouzdanje."

A Tri Beauty saveta iznela je i Goca Tržan: „Negovana koža je beauty savet broj jedan. Ako nemate dobru kožu koja je negovana i besprekorna ni jedan proizvod vam neće pomoći. Sledeća stvar koja je važna jeste da ne preterujete, naročito kada je reč o obrvama i korišćenju hajlajtera. I na kraju, svaka šminka se, kao i garderoba, prilagođava prilici”

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum