Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova akvizicija na Balkanu: EMONA preuzela sve hipermarkete INTEREX-a

Nova akvizicija na Balkanu: EMONA preuzela sve hipermarkete INTEREX-a

Trgovačka kompanija Emona, preuzela je sve hipermarkete u vlasništvu Interexa na *Kosovu.

Emona SH.P.K. trgovačka kompanija iz Vučitrna koja na *Kosovu poseduje jednu od najvećih maloprodajnih mreža, preuzela je sve hipermarkete Interexa koji je poslovao u Prištini, Kosovom Polju, Peći, Podujevu i Gnjilanu. Detalji akvizicije nisu poznati, a Komisija za zaštitu konkurencije na Kosovu odobrila je preuzimanje Interexa od strane Emone. Kako se saznaje, novi vlasnik za sada, ne planira da izvrši rebrendiranje maloprodajnih objekata, već će oni i ubuduće poslovati pod brendom Interexa. Centrala Interexa u Prištini je pre samo godinu dana zapošljavala veliki broj menadžera i najavljivala ekspanziju širenja maloprodajnih objekata na Kosovu, ali i ulazak u Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Interex CDE K, je na Kosovu prisutan već 13. godina, a tokom ovog meseca obeležava svoj rođendan uz brojna akcijska sniženja i pogodnosti za potrošače.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum