Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Republika Srpska: Tropic nastavio širenje maloprodajne mreže uz novi koncept

Republika Srpska: Tropic nastavio širenje maloprodajne mreže uz novi koncept

Trgovački lanac Tropic, saopštio je da je nastavio širenje maloprodajne mreže otvaranjem novog supermarketa u Bratuncu.

Kako se navodi u saopštenju, 54. po redu maloprodajni objekat svečano je otvoren u Bratuncu. Novi supermarket zauzima više od 1.000 kvadrata prodajne površine i zapošljava 48 radnika. Asortiman obuhvata veliki izbor prehrambenih i neprehrambenih artikala, sveže meso, ribu, voće i povrće. U ponudi novog Tropic supermarketa nalazi se i preko pedeset vrsta gotovih jela, a prostor za konzumaciju je deo novog koncepta u Tropic trgovinama, odnosno da se market, tržnica i restoran spoje u jedan prostor koji će kupcima omogućiti da se osećaju kao kod kuće.

Radno vreme Tropic marketa Bratunac je od 7 do 21 čas od ponedeljka do subote i nedeljom od 7 do 19.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum