Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PerSu proširio maloprodajnu mrežu u Vojvodini

PerSu proširio maloprodajnu mrežu u Vojvodini

Kako je ranije i najavljeno za portal Retail Serbia, PerSu marketi su nastavili širenje prodajne mreže otvaranjem novog marketa.

Kako se navodi u saopštenju, u subotu 04.11.2017. godine u 9h presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Knićaninu, na adresi Vojvode Stevana Knićanina 62. Na 120 kvadrata prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu, a iz ponude se izdvajaju odeljenje delikatesa, voća i povrća i pekarskih proizvoda.

Povodom otvaranja, PerSu je pripremio brojna akcijska sniženja i poklone za prve potrošače.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum