Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Medius otvorio 21. po redu supermarket na 600 kvadrata

Medius otvorio 21. po redu supermarket na 600 kvadrata

Član DTL-a, trgovački lanac Medius, otvorio je 11. novembra svoj 21. po redu supermarket u Staroj Pazovi.

Novi maloprodajni objekat, Medius je svečano otvorio u Staroj Pazovi na uglu ulica Nikole Momčilovića i 21. Oktobra. Supermarket se prostire na 600 kvadrata prodajnog prostora i nudi širok asortiman proizvoda i veliku ponudu mesa iz mesare Medius. Vlasnik ove trgovačke kompanije Cviko Krunić, izjavio je da je veoma zadovoljan razvojem kompanije koja svake godine otvara nekoliko novih maloprodaja, ali i pokretanje proizvodnje mesa i delikatesa. On je dodao da na mesečnom nivou, Medius proda oko 60 tona svežeg mesa i 22 tone delikatesa.

Kompanija Medius sarađuje sa velikim brojem domaćih poljoprivrednih proizvođača, a otvaranju novog supermarketa u Staroj Pazovi prisustvovao je i Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je istakao da svako ko pojačava tražnju proizvoda vodi ka tome da se što više ljudi uključi u proizvodnju hrane, i da je upravo zbog toga on na otvaranju novog maloprodajnog objekta.

Medius trenutno zapošljava 420 radnika, a u planu za 2018. godinu je otvaranje novih maloprodaja i širenje kapaciteta za proizvodnju mesa i delikatesa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum