Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Idea otvorila Beograđanku, Aroma na nekoliko novih lokacija u Beogradu i Novom Sadu

Idea otvorila Beograđanku, Aroma na nekoliko novih lokacija u Beogradu i Novom Sadu

Domaća Trgovina, Mercator S i najveći makedonski diskonter KAM Market, otvorili su nove i modernizovane markete u Beogradu, Vojvodini i *Kosovu, saopštavaju iz trgovačkih kompanija.

Domaća Trgovina: Maloprodajna mreža Domaće Trgovine koja posluje u Srbiji i Crnoj Gori postala je bogatija za nekoliko novih marketa. U Novom Sadu trgovačka kompanija je otvorila novi Aroma market na adresi Železnička br.25, a širenje mreže nastavilo se i 18.novembra u Beogradu u kome se na adresi Generala Ždanova 35 otvorio još jedan Aroma market u glavnom gradu. Kako su istakli iz Arome, povodom otvaranja marketa, pripremili su puno iznenađenja, poklone i degustacije. Domaća Trgovina je u Crnoj Gori objavila konkurs povodom otvaranja marketa u Dobroti koji se prostire na 1.000 kvadratnih metara.

Mercator S: Kako je saopšteno iz kompanije Mercator S, Idea Beograđanka je u novom ruhu, lepša i sa bogatijom ponudom, svečano otvorena 15. novembra. Kao jednu od novina modernizovanog supermarketa, Idea je navela i dva sata besplatnog korišćenja javne garaže Parking servisa u Masarikovoj ulici, za potrošače sa računima većim od 3.000 dinara.

KAM Market (*Kosovo): Najveći makedonski diskonter, KAM Market, nastavio je širenje maloprodajne mreže na *Kosovu otvaranjem novog maloprodajnog objekta u Prištini. KAM Market je na 380 kvadrata prodajnog prostora potrošačima ponudio 800 artikala, od kojih je većina iz asortimana PL-a. Ovo je prva otvorena maloprodaja od početka zvaničnog rada na *Kosovu kada su u istom danu otvoreni diskont marketi na 11 lokacija, u kojima su se nalazili objekti Diambe lanca koji se povukao sa *Kosova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum