Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sport Vision otvara prodavnice u Rumuniji

Sport Vision otvara prodavnice u Rumuniji

Srpski maloprodajni lanac sportske opreme, Sport Vision, uskoro će nastaviti širenje prodajne mreže i u Rumuniji.

Sport Vision je na rumunskom tržištu prisutan dve godine, a novi maloprodajni objekat otvoriće u gradu Galati (Galac). Kompanija koja poseduje prodavnice u Srbiji i regionu je do sada bila prisutna na osam mesta u Rumuniji i to u glavnom gradu na lokacijama Plaza Bukurešt na 400 kvadrata, AFI, Mega Mall i Fashion House centru, u Konstanci u sklopu City Centra, u Temišvaru u Shopping City centru na 740 kvadrata, kao i u Lulius Mall centrima u Kluž-Napoka i gradu Jaši na 470 kvadrata.

Kompanija trenutno u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Albaniji, Rumuniji, Crnoj Gori i Makedoniji poseduje više od 200 maloprodajnih objekata, a poslednja novootvorena prodavnica u Srbiji otvorena je u Smederevu u sklopu Shoppi ritejl parka.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum