Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Podgorica dobila hipermarket Naš Diskont na 6.000 kvadrata

Podgorica dobila hipermarket Naš Diskont na 6.000 kvadrata

Kompanija Voli, svečano je otvorila Naš Diskont u Podgorici koji je pored većeg prostora i modernijeg izgleda potrošačima ponudio i širi asortiman artikala.

Predstavnici kompanije Voli, svečano su u Podgorici otvorili modernizovani hipermarket Naš Diskont, koji je pored veće kvadrature potrošačima ponudio i bogat asortiman. Na 6.000 kvadrata Voli je ponudio 25.000 raznovrsnih artikala, a kupcima je na raspolaganju i 365 parking mesta od kojih je većina nadkrivena. Kako su istakli iz Voli-ja, hipermarket Naš Diskont donosi sasvim nov koncept, moderan pristup dizajnu enterijera, tehnološke inovacije i širok asortiman proizvoda.

Modernizovani Naš Diskont se nalazi u sklopu Našeg Centra koji raspolaže sa dodatnih 6.000 kvadrata, a iz Voli-ja su saopštili da će se potruditi da u sklopu njega ponude nešto novo što do sada nije bilo prisutno na tržištu Crne Gore.

Podsetimo, kompanija je nedavno otvorila veliki distributivni centar u Podgorici u koji je investirala više od deset miliona evra, hipermarket u Ulcinju i premium supermarket u Nikšiću u koji je investirala dva miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum