Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SPAR se vraća u Grčku i otvara 200 marketa - do kraja godine prvi objekti

SPAR se vraća u Grčku i otvara 200 marketa - do kraja godine prvi objekti

Spar se uskoro vraća na tržište grčke u saradnji sa lokalnom kompanijom sa kojom je postignut sporazum o otvaranju franšiznih prodavnica.

Spar International i grčka kompanija Asteras postigle su sporazum koji predviđa povratak Spara na tržište grčke i otvaranje 200 maloprodajnih objekata koji će poslovati pod brendom Spara. Sve prodavnice će biti rebrendirane i renovirane po Spar standardima u naredne dve godine, a početak radova predviđen je do kraja tekuće godine. Asteras je osnovan 1993. godine, godišnji promet iznosi oko 500 miliona evra, a maloprodajna mreža je rasprostranjena u svim delovima zemlje.

Spar je na grčkom tržištu bio prisutan od 1969. do 2016. godine u saradnji sa kompanijom Veropoulos koja je prodala maloprodajnu mrežu na matičnom tržištu Grupi Metro Aebe i fokus prebacila na Srbiju i Makedoniju. Najveći udeo u maloprodajnom sektoru grčke i dalje drže Ahold Delhaize, Sklavenitis, Lidl i Masoutis.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum