Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Maxi otvara nove objekte u Tivtu i Budvi

Delta Maxi otvara nove objekte u Tivtu i Budvi

Kompanija Delta Maxi otvoriće do kraja godine dva nova objekta u Tivtu i Budvi, najavljeno je iz preduzeća čiji su predstavnici zadovoljni rezultatima ostvarenim u prvoj godini poslovanja u Crnoj Gori.
Delta Maxi je, prema rečima njenog generalnog direktora, Dragana Filipovića, u nepunih godinu otvorila 16 maloprodajnih objekata i zaposlila preko 500 radnika.

On je dodao da su vodeći crnogorski proizvođači zastupljeni u prodavnicama Delta Maxija u Srbiji, a uskoro će biti plasirani i na tržištima Bosne i Hercegovine, Albanije, Bugarske, Ukrajine i Belorusije. Filipović smatra da Delta Maxi Crna Gora značajno doprinosi rastu izvoza i bruto domaćeg proizvoda (BDP) zemlje, a namerava i da postane najbolji crnogorski poslodavac, koji će svake godine zapošljavati nove radnike.
Ti radnici neće, kako je objasnio, biti zapošljavani samo u oblasti maloprodaje hrane, nego i u drugim segmentima, kao što su osiguranje, distribucija, agrar i mobilna telefonija.
Kompanija Delta, čiji je vlasnik jedan od najbogatijih Srba, Miroslav Mišković, početkom oktobra je u Podgorici otvorila najveći shopping mall u Crnoj Gori.

 

Izvor: Seebiz

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum