Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Srbija čeka Lidl - diskonteri prave ekspanziju u Bugarskoj

Srbija čeka Lidl - diskonteri prave ekspanziju u Bugarskoj

Litvanska kompanija Maxima, najavila je da će nastaviti širenje maloprodajne mreže u Bugarskoj otvaranjem nekoliko novih diskont marketa.

Maxima Bugarska, deo litvanske trgovačke kompanije Maxima koja poseduje T Market objekte, najavila je ekspanziju u Bugarskoj otvaranjem novih maloprodajnih objekata. Kako se saznaje, Maxima je Komisiji za zaštitu konkurencije u Bugarskoj dostavila plan o širenju mreže diskont marketa na četiri nove lokacije na kojima su se nalazili Penny marketi koji su povučeni sa bugarskog tržišta. Maxima želi da iznajmi trgovačke objekte od kompanije Atanas Plamenov koja poseduje više trgovačkih kompanija i koja je novi vlasnik objekata. Iz Maxime i kompanije Atanas nisu želelei da otkriju o kojim lokacijama je reč, ali se nezvanično saznaje da su u pitanju marketi u Plevenu, Slivenu, Jambolu i Karnobatu. Prodajna površina svih maloprodajnih objekata iznosi oko 1.000 kvadratnih metara.

Ekspanziju na tržištu Bugarske je najavio i najveći makedonski diskonter Kam Market koji planira da otvori više desetina marketa, a trenutno je u fazi otvaranja prvih maloprodaja i zapošljavanja menadžera i prodavaca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum