Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Još jedna velika investicija trgovačkog lanca ROBOT - otvoren novi hipermarket na 6.000m2

Još jedna velika investicija trgovačkog lanca ROBOT - otvoren novi hipermarket na 6.000m2

Trgovački lanac Robot, svečano je otvorio 26. po redu poslovnicu u Velikoj Kladuši na mestu nekadašnjeg hipermarketa u vlasništvu BF komerca.

Kompanija Robot uspešno nastavlja širenje maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini otvaranjem 26. po redu poslovnice koja se nalazi u Velikoj Kladuši u naselju Polje. Robot je u novom hipermarketu koji se prostire na 6.000 kvadrata prodajnog prostora, potrošačima ponudio široku paletu prehrambenih i neprehrambenih artikala. Sandra Lekić, predstavnica kompanije Robot iz marketing sektora je prilikom otvaranja istakla, da je kompaniji cilj da svakom potrošaču ponudi najbolje, sa naglaskom na domaće proizvode, vrhunsku uslugu i najniže cene.

Otvaranjem novog prodajnog Robot centra broj radnika je povećan za sto, čime se broj zaposlenih popeo na dve hiljade. U sklopu novog hipermarketa posetiocima je na raspolaganju igraonica, picerija, restoran i apoteka.

Robot je osnovan 1995. godine i raspolaže sa više od 100.000 kvadrata vlastitog maloprodajnog, proizvodnog i magacinskog prostora. Kako su istakli iz kompanije, u planu je otvaranje novih trgovačkih centara i širenje maloprodajne mreže.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum