Još jedna velika investicija trgovačkog lanca ROBOT - otvoren novi hipermarket na 6.000m2

Robot

Trgovački lanac Robot, svečano je otvorio 26. po redu poslovnicu u Velikoj Kladuši na mestu nekadašnjeg hipermarketa u vlasništvu BF komerca.

Kompanija Robot uspešno nastavlja širenje maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini otvaranjem 26. po redu poslovnice koja se nalazi u Velikoj Kladuši u naselju Polje. Robot je u novom hipermarketu koji se prostire na 6.000 kvadrata prodajnog prostora, potrošačima ponudio široku paletu prehrambenih i neprehrambenih artikala. Sandra Lekić, predstavnica kompanije Robot iz marketing sektora je prilikom otvaranja istakla, da je kompaniji cilj da svakom potrošaču ponudi najbolje, sa naglaskom na domaće proizvode, vrhunsku uslugu i najniže cene.

Otvaranjem novog prodajnog Robot centra broj radnika je povećan za sto, čime se broj zaposlenih popeo na dve hiljade. U sklopu novog hipermarketa posetiocima je na raspolaganju igraonica, picerija, restoran i apoteka.

Robot je osnovan 1995. godine i raspolaže sa više od 100.000 kvadrata vlastitog maloprodajnog, proizvodnog i magacinskog prostora. Kako su istakli iz kompanije, u planu je otvaranje novih trgovačkih centara i širenje maloprodajne mreže.