Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Veropoulos otvorio novi maloprodajni objekat u Beogradu i obeležio 15. godina poslovanja u Srbiji

Veropoulos otvorio novi maloprodajni objekat u Beogradu i obeležio 15. godina poslovanja u Srbiji

Veropoulos Srbija, deo grčke kompanije Vero S.A. obeležila je 15. godina rada u Srbiji na kome su izneti dosadašnji rezlultati i planovi koje ova trgovačka kompanija ima u Srbiji i regionu.

Na proslavi koja je upriličena povodom jubileja 15. godina rada na srpskom tržištu, predstavnici kompanije izneli su dosadašnje rezultate, ali i planove koje imaju kada je Srbija i region u pitanju. Veropoulos je svoju filijalu u Srbiji registrovao 2001. godine, a godinu dana kasnije otvoren je i prvi Super Vero na Novom Beogradu. Nikos Veropoulos, vlasnik i direktor Veropoulosa je istakao da je 2002. godina bila istorijska za razvoj cele kompanije. On je izjavio da Vero nije velika, ali ni mala kompanija, kao i da se veći deo prodajnog prostora u vrednosti od 100 miliona evra nalazi u vlasništvu kompanije što je retkost u današnjim okolnostima.

"U poslednjih 15 godina Veropoulos kompanija neprekidno prati potrebe potrošača i potrebe celog tržišta Srbije. U vremenu promena, naše porodično ime je simbol kvaliteta, raznovrsne ponude proizvoda i posvećenost našim vernim potrošačima", istakao je Nikos Veropoulos. Na naša pitanja da li je u planu povratak na grčko tržište, kako kompanija gleda na novog grčkog lidera Sklavenitisa i da li je u planu ulazak na neka nova tržišta na Balkanu, gospodin Veropoulos je izjavio, da se u ovom trenutku ne planira povratak na matično tržište, a da ulazak na nova tržišta nije u planu. O novom grčkom lideru nije želeo da komentariše, osim da se radi o grčkom trgovcu. A o planovima koje kompanija ima na našem tržištu, Nikos Veropoulos je istakao da će se nastaviti širenje maloprodajne mreže, kao i da će na pojedinim lokacijama biti samo jedan brend, dok će na nekim biti kombinacija Super Vero i Jumbo maloprodaja. Dodao je da se za sada neće ići na manje formate prodavnica i da je konkurencija u Srbiji dobra.

Veropoulos je do sada u Srbiji investirao 48 miliona evra, trenutno zapošljava 500 radnika i raspolaže sa 15.000m2 prodajnog prostora. U 2016. godini Vero S.A. je u Srbiji i Makeodniji ostvario 109 miliona evra prometa, dok profit pre oporezivanja iznosi 11,4 miliona evra.

Kompanija je u subotu 2. decembra, svečano otvorila novi, četvrti po redu Jumbo maloprodajni objekat u Beogradu koji se nalazi u sklopu Super Vero centra na Konjarniku, na adresi Mis Irbijeve bb.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum