Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Vladislav Lalić i Stefan Vanoverbeke položili kamen temeljac za izgradnju druge robne kuće IKEA

Vladislav Lalić i Stefan Vanoverbeke položili kamen temeljac za izgradnju druge robne kuće IKEA

Švedska kompanija IKEA je polaganjem kamena temeljca otpočela i zvanične radove na izgradnji druge robne kuće.

Generalni direktor Ikea za Jugoistočnu Evropu, Stefan Vanoverbeke, direktor razvoja kompanije Ikea, Vladislav Lalić i menadžment kompanije u Rumuniji, svečano su položili kamen temeljac za izgradnju druge robne kuće u Bukureštu. Drugi maloprodajni centar švedske kompanije nalaziće se u ulici Theodor Pallady i prostiraće se na 37.000 kvadratnih metara. Nova Ikea će raspolagati sa 1.300 parking mesta, stanicom za punjenje eletričnih automobila, restoranom sa 550 mesta i švedskim marketom.

Kako je najavljeno, u ponudi će se nalaziti asortiman od 9.200 artikala, a centar će biti opremljen i svim zahtevima za online kupovine širom zemlje. Vrednost investicije dostiže 86 miliona evra, a centar će otvoriti 300 novih radnih mesta, a prva zapošljavanja očekuju se od februara naredne godine. Lokacija buduće robne kuće nalazi se u Sektoru 3, u blizini Autoputa A1 i metro, bus i tramvajskih stanica, što će dodatno smanjiti emisiju CO2.

Kompanija Ikea je svoju prvu robnu kuću u Srbiji otvorila nedavno u blizini Beograda, a kako su istakli iz kompanije izgradnja druge će zavisiti od rezultata rada prve. U planu je da se pored postojeće robne kuće u Bubanj Potoku izgradi i šoping centar na više desetina hiljada kvadrata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum