Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Bugarsku je stigao KAM Market, koji će u svojoj ponudi imati i srpske proizvode

U Bugarsku je stigao KAM Market, koji će u svojoj ponudi imati i srpske proizvode

Bugarska je dobila novi trgovački lanac, makedonski Kam Market, koji je otvorio prve maloprodajne objekte i najavio ekspanziju.

Najveći makedonski diskonter Kam Market, zvanično je otpočeo poslovanje u Bugarskoj i najavio otvaranje više desetina objekta. Kam Market je u Sofiji svečano otvorio prva dva diskont marketa koji se prostiru na 350, odnosno 200 kvadrata prodajne površine i koji potrošačima nude više od 1.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala. Operativni direktor novoosnovane kompanije u Bugarskoj Kam Food, Asen Stoičev je izjavio: "Kam Food će u potpunosti pratiti politiku kompanije - da tržištu ponudimo veliki izbor sopstvenih i regionalnih brendova, makedonske i srpske, ali i da se u ponudi nalazi i veliki izbor proizvoda iz Bugarske, kojih je trenutno oko 50%. Želimo da ponudimo širok asortiman kvalitetnih proizvoda po najnižim cenama na tržištu.

Kam Market trenutno poseduje maloprodajne mreže u Makedoniji, na *Kosovu i Bugarskoj, a ulazak je planiran i u Albaniju. Trgovačka kompanija je nedavno otvorila novi diskont market u Prištini i renovirani objekat u Kumanovu.

Poznati trgovac poseduje veliki izbor robnih brendova među kojima su: Kamko, Bella Pharm, Vita, Solis, Le Bon, Gusto, Blue Sea, Oma, Milord, Fiesta, Rio, Alpiko, Čardak, Gaja, Klinko i druge.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum