Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Aroma Market na 1.000 kvadratnih metara sa ponudom od 10.000 artikala

Otvoren Aroma Market na 1.000 kvadratnih metara sa ponudom od 10.000 artikala

Domaća Trgovina je svečano otvorila potpuno renoviran i modernizovan Aroma Market koji nudi široku paletu raznovrsnih proizvoda.

Kako je saopštila Domaća Trgovina u Crnoj Gori, potpuno renoviran i modernizovan Aroma Market svečano je otvoren u Dobroti. Maloprodajni objekat obogaćen savremenom opremom, kupcima je ponudio više od 10.000 artikala, na preko 1.000 kvadrata prodajnog prostora. Iz Arome su istakli posebnu ponudu svežeg voća i povrća, robnu marku Montella, kao i veliki izbor proizvoda italijanskog lanca Conad. U ponudi se nalazi i meso, delikates, veliki izbor sireva i odeljenje gotovih jela.

Aroma je u novootvorenom maloprodajnom objektu uvela koncept BioDar zdrave hrane koji nudi širok asortiman organske hrane. Domaća Trgovina je BioDar koncept uvela u već nekoliko maloprodaja u Crnoj Gori.

Aroma Market u Dobroti otvoren je svakog radnog dana i vikendom od 07 do 23h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum