Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex proširuje maloprodajnu mrežu

Gomex proširuje maloprodajnu mrežu

U petak 15. decembra otvorena su dva nova Gomex maloprodajna objekta.

Novi, šesnaesti po redu maloprodajni objekat otvoren je u Zrenjaninu, u gradskom naselju Gradnulica Guvno. Ova prodavnica u formatu superete nalazi se na adresi Prvomajska ulica 72-74 i prostire se na 253 m2 prodajnog prostora. Objekat "Gradnulica Guvno" raspolaže sa tri kase, mesarom, voćarom i zapošljava 14 novih radnika.

Kupcima je u supereti "Gradnulica Guvno" na raspolaganju preko 5000 različitih artikala, a radno vreme novog objekta je svakog dana od 07 do 21h.
Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji potrošačima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu. Za ljubitelje slatkiša, ponuda u novom objektu dodatno je "pojačana" ručno pravljenim kolačima po pristupačnim cenama.
Dodatna pogodnost za kupce u "Gradnulica Guvno" je GOMEX info pult. Za sve korisnike Kasice Brojalice, korišćenjem ovog pulta mogu se dobiti informacije o cenama artikala koji se kupuju uz GOMEX loyalty karticu, kao i o stanju Keširića i drugim, za korisnike Brojalice, važnim podacima.

Drugi otvoreni objekat ovog petka i nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a je maloprodajni objekat "Dolovo" u istoimenom mestu u opštini Pančevo. Mini market "Dolovo" prostire se na 185 m2 prodajnog prostora i zapošljava osam novih radnika.
Objekat raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.
Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 06:30 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum