Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jumbo pravi ekspanziju na Balkanu - posle Sarajeva i Banja Luke stiže u Mostar i Tuzlu

Jumbo pravi ekspanziju na Balkanu - posle Sarajeva i Banja Luke stiže u Mostar i Tuzlu

Investiciona kompanija Balfin Grupa, franšizni partner grčke kompanije Jumbo, saopštila je da će nastaviti sa investiranjem na tržištu Bosne i Hercegovine otvaranjem novih maloprodajnih objekata.

Kompanija je saopštila da nakon otvaranja prve robne kuće Jumbo u Banja Luci i druge u Bosni i Hercegovini, zapošljava više od 100 radnika, kao i da je prodavnica koja je otvorena u Sarajevu zabeležila veliki uspeh. KidZone, deo Balfin Grupe zadužen za operacije Jumbo brenda najavljuje nove investicije i otvaranje prodavnica jednog od najpoznatijih grčkih maloprodajnih brendova u Mostaru i Tuzli tokom 2018. godine. Grupa trenutno poseduje osam Jumbo prodavnica u Albaniji, na *Kosovu i Bosni i Hercegovini, a ulazak je planiran i u Crnu Goru.

Širenje maloprodajnih brendova Balfin Grupa je nastavila i sa otvaranjem novog Spar supermarketa u Tirani. Kompanija je najavila i da će tokom sledeće godine krenuti u realizaciju još jednog šoping mola u Skoplju. Pored licenci Jumbo i Spar, Balfin poseduje logistički park u Tirani, dva šoping mola i veliki broj maloprodaja brendova Neptun, Mango, Cortefiel i Okaidi.

Podsetimo, u saradnji sa Vero S.A., drugog franšiznog partnera, otvorena je nedavno i četvrta robna kuća Jumbo u Beogradu. Jumbo će direktnim prisustvom na tržištima Rumunije, Bugarske i Kipra napraviti snažnu ekspanziju narednih godina otvaranjem novih prodajnih centara i investiranjem 250 miliona evra. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum