Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez predstavio novi koncept Shop&Go prodavnica i najavio otvaranje 60 novih marketa

Delez predstavio novi koncept Shop&Go prodavnica i najavio otvaranje 60 novih marketa

Grupa Ahold Delhaize kroz svoju filijalu Mega Image u Rumuniji, predstavila je novi koncept Shop&Go prodavnica, ali i najavila velike investicije u 2018. godini.

Filijala u Rumuniji predstavila je potpuno novi koncept Shop&Go marketa otvaranjem prvog maloprodajnog objekta koji uglavnom nudi veliki izbor robnih brendova, među kojima je i "Mega Apetit" koji uključuje ponudu posebno kuvanih gotovih jela. U ponudi se nalazi i veliki izbor sokova, sendviča, grickalica i poslastica. Nakon prvog novootvorenog marketa sa novim konceptom koji je otvoren u sklopu Plaza Romania šoping mola u Bukureštu, kompanija je novi koncept primenila na još devet lokacija. Vassilis Stavrou, generalni menadžer Mega Image u Rumuniji je izjavio da se očekuje da će kompanija preći milijardu evra prometa u ovoj godini. U 2017. godini otvoreno je 50 novih maloprodaja, a u planu za 2018. planirane su nove investicije u iznosu od 50 miliona evra i otvaranje od 50 do 60 novih objekata.

Mega Image trenutno poseduje 585 prodavnica kroz tri maloprodajna brenda Mega Image supermarketi, Shop&Go marketi u Gusturi Romanesti (ukusi Rumunije).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum