Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aman širi maloprodajnu mrežu: Otvoreni novi Aman i Aman Plus supermarketi

Aman širi maloprodajnu mrežu: Otvoreni novi Aman i Aman Plus supermarketi

Drugi domaći maloprodajni lanac Aman nastavio je širenje maloprodajne mreže otvaranjem novih objekata u Nišu i Paraćinu.

Maloprodajni lanac Aman koji se trenutno nalazi na oko 200 lokacija širom Srbije, nastavio je širenje maloprodajne mreže otvaranjem novih Aman i Aman Plus supermarketa. Trgovačka kompanija je u Paraćinu u nekadašnjoj robnoj kući Royal u Francuskoj ulici br. 2 otvorila supermarket koji se prostire na 500 kvadrata prodajnog prostora. Potrošačima je ponuđen širok asortiman artikala, prehrane, plastike, hemije, stakla i tekstila. Damir Milović, regionalni menadžer je izjavio, da će potrošačima ponuditi sve što je potrebno za domaćinstvo, kao i da Aman ima veliki broj akcija kojima se bori protiv konkurencije. Iz Amana su dodali, da su im najbitniji potrošači i da će se truditi da ih uvek iznenađuju niskim cenama kako bi nastavili druženje na obostrano zadovoljstvo.

Kompanija Aman donela je još jednu investiciju u Niš, otvaranjem novog Aman Plus supermarketa koji se nalazi preko puta starog objekta, na adresi Majakovskog bb. U pitanju je novoizgrađeni objekat, a potrošačima je ponuđen širok asortiman artikala.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum