Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nekadašnji francuski brend ponovo zaživeo na Balkanu: Otvoren novi INTEREX hipermarket na 3.000

Nekadašnji francuski brend ponovo zaživeo na Balkanu: Otvoren novi INTEREX hipermarket na 3.000

Trgovačka kompanija Emona svečano je otvorila novi, šesti po redu Interex hipermarket, saopštavaju iz kompanije.

Emona je nedavno preuzela celokupnu maloprodajnu mrežu Interexa na *Kosovu, a već 18. decembra u 11h svečano je otvorila novi, šesti po redu Interex hipermarket koji se nalazi u Lipljanu. Moderno uređen maloprodajni objekat zauzima prodajnu površinu od 3.000 kvadratnih metara. Potrošačima je ponuđen širok asortiman artikala prehrane, hemije, stvari za kuću i tekstil. Objekat poseduje parfimeriju, odeljenje gotovih jela, pekaru i širok asortiman voća i povrća. Interex je pre 13. godina otpočeo svoje poslovanje na Kosovu kao maloprodajni brend francuskog Intermarchea koji je poslovao i u Srbiji, Rumuniji i Bosni i Hercegovini. Interex je na Kosovu prisutan i u Prištini, Kosovom Polju, Podujevu, Gnjilanu i Peći.

Podsetimo, Intermarche se 2013. godine povukao iz Rumunije, a objekte je preuzelo više trgovačkih kompanija. Krajem 2014 kompanija Bingo iz Bosne i Hercegovine preuzela je maloprodajnu mrežu u Bosni i Hercegovini, a godinu dana kasnije francuska kompanija koja pripada Grupi "trgovačkih musketara" Les Mousquetaires prodaje objekte u Srbiji kompaniji Aman.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum