Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rewe Grupa planira 400 Penny marketa u našem regionu

Rewe Grupa planira 400 Penny marketa u našem regionu

Nemačka Rewe Grupa planira da narednih godina otvori veliki broj Penny maloprodaja, kao i da poveća kapacitete u distributivnim centrima u našem regionu.

Penny je u 2017. godini otvorio 21 market u Rumuniji, dok se do kraja godine očekuje još nekoliko novih otvaranja. Daniel Cross, generalni direktor Penny-a u Rumuniji je izjavio da će se nastaviti snažna ekspanzija u mestima koja broje 100.000 stanovnika. On je dodao, da će tokom sledeće godine Rewe Grupa sa falijalom Penny u toj zemlji otvoriti do 25 novih prodavnica, a da se narednih godina planira da maloprodajni brend nemačke Grupe bude prisutan na čak 400 lokacija širom zemlje. Kompanija u izgradnju novog Penny marketa investira u proseku oko dva miliona evra, dok je taj iznos oko 500.000 evra ako se otvara u izgrađenom objektu. U planu je i širenje kapaciteta u distributivnim centrima koji se nalaze na tri lokacije u zemlji.

Penny je deo Rewe Grupe koja postiže odlične rezultate sa širenjem diskont brenda u Rumuniji. Tokom 2016. godine, trgovački lanac je ostvario promet od 2,86 milijardi leja, što je povećanje za oko 8%, dok profit iznosi 23,75 miliona leja, što je povećanje za oko 85%. Penny marketi prisutni su i na tržištima Italije, Nemačke, Mađarske, Austrije i Češke.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum